Om Gourmet Consulting

Bak navnet Gourmet Consulting står D. Christian Jøers som startet firmaet høsten 2002.
Det første kjøkkenet han bygde og drev var i kjelleren i boligen i Stavanger, Kjøkken 59.
2010 flyttet han og familien til Klepp Stasjon hvor han fikk bygget et helt nytt og forbedret lokale for driften.
Kjøkken 2 ble da til.

Etter ferdig kokkeutdannelse ved Refsnes Gods i 1996, jobbet Christian som kokk på Falsled Kro, Fyn, Danmark. Deretter jobbet han som kokk hos Bent Stiansen på Statholdergaarden i Oslo – før han begynte som kjøkkensjef på Victoria Hotell i Fredrikstad. Christian kom til våre kanter av landet høsten 2000, da han overtok som kjøkkensjef på N.B. Sørensens Dampskibsexpedition AS i Stavanger.

Gourmet Consulting
Morenevegen 2, 4353 Klepp Stasjon.
Telefon 91 87 14 66
E-post: christian@gourmet-consulting.no